Over onsKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen je graag met zoeken.

  Help mij kiezen

  Kluizen met een elektronisch slot

  Elektronische kluizen | KluisLab Wilt u een kluis kopen met elektronische vergrendeling? Binnen Kluislab treft u verschillende soorten elektronische kluizen. Zo zijn er binnen het aanbod bijvoorbeeld inbraakwerende kluizen, brandwerende kluizen en sleutelkluizen die een elektronisch slot hebben. Door het geavanceerde vergrendelingssystee Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Elektronische kluizen | KluisLab

  Wilt u een kluis kopen met elektronische vergrendeling? Binnen Kluislab treft u verschillende soorten elektronische kluizen. Zo zijn er binnen het aanbod bijvoorbeeld inbraakwerende kluizen, brandwerende kluizen en sleutelkluizen die een elektronisch slot hebben. Door het geavanceerde vergrendelingssysteem van deze kluizen is de kans op inbraak erg klein. Bent u benieuwd welke elektronische kluizen er allemaal beschikbaar zijn binnen het aanbod? Kom dan een keer langs in onze showroom.

  De voordelen van elektronische sloten bij een kluis

  Kluizen met een elektronisch slot blinken vooral uit door hun geavanceerde beveiligingsfuncties waardoor inbreken in deze kluizen erg lastig wordt. Verder zitten er nog een aantal andere voordelen aan het hebben van brandkasten die elektronisch vergrendeld zijn:

  • Geen aparte sleutels nodig: Met elektronische kluizen is er geen fysieke sleutel nodig om de kluis te openen. Dit elimineert het risico van sleutelverlies en maakt het mogelijk om snel toegang te krijgen tot de kluis zonder een sleutel te hoeven zoeken of bij te hebben.
  • Makkelijk te integreren met andere beveiligingssystemen: Elektronische kluizen kunnen worden geïntegreerd met andere beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen of bewakingscamera's. Dit zorgt voor een gecoördineerde en geïntegreerde beveiligingsinfrastructuur, waardoor de algehele veiligheid van de locatie wordt verbeterd.
  • Modern en esthetisch ontwerp: Kluizen met een elektronisch slot worden vaak ontworpen met een modern en esthetisch aantrekkelijk uiterlijk. Dit maakt ze geschikt voor zowel thuisgebruik als gebruik op kantoren of zakelijke locaties, waar ze niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan de algehele uitstraling van de ruimte.

  Het instellen van de code bij een elektronische kluis

  Wanneer u de kluis heeft aangeschaft en geïnstalleerd, is de vervolgstap om een code te bedenken voor de vergrendeling van het elektronische slot. Wij raden aan om de standaard code die op de elektronische kluis zit zo snel mogelijk te veranderen. Verder is het belangrijk dat u kiest voor een unieke code die niet makkelijk te raden is en niet voor de hand liggend is. Daarnaast kunt u het beste eens in de zoveel tijd de code wijzigen, zodat de veiligheid gehandhaafd blijft. U gaat ook voor uzelf na welke personen u toegang wilt verlenen tot de brandkast.

  Elektronische kluis kopen bij KluisLab

  Elektronische kluis kopen? Bij KluisLab vindt u allerlei kluizen met een elektronisch slot van verschillende merken zoals De Raat, Salvus en Chubbsafes. Bij het bestellen van de kluis, heeft u ook de optie om de kluis door ons op professionele wijze te laten installeren en te verankeren. Heeft u nog vragen over het kluizen aanbod? Neem dan contact op met de klantenservice.

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking