Over onsKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Klantenservice

  BAS HEEFT HET ANTWOORD OP AL UW VRAGEN!

  Bij KluisLab bent u verzekerd van de allerbeste service. Persoonlijke aandacht, korte lijnen en snel schakelen, daar houden we van. Op deze pagina vindt u eenvoudig en snel het antwoord op al uw vragen. 

   

  Maar komt u er niet uit? Neem dan contact op met Bas! Hij staat 24/7 voor u klaar.

   

  24/7 support

  Ons servicenummer is dag en nacht bereikbaar, zeven dagen per week. Wij streven naar perfectie en tevredenheid in elke laag van onze dienstvelening. Mocht er onverhoopt een technische storing plaatsvinden, dan staan wij direct voor u klaar.

   

   

   

  Kluis (ver)plaatsen?

  Heeft u een kluis en wilt u deze verplaatsen? Ook dit verzorgen wij graag. Het demonteren en verplaatsen van uw kluis zal gedaan worden door onze eigen monteurs. Zij zijn allemaal in het bezit van een VOG-verklaring. Daarnaast beschikken we over de nieuwste traprobots en kranen, waardoor wij een snelle verplaatsing van uw kluis kunnen garanderen, op elke gewenste locatie. Ook als u uw huidige kluis niet bij ons heeft gekocht, kunnen wij een verplaatsing voor u regelen.

   

  Showroom bezoeken?

  Heeft u online een kluis op het oog en wilt u het model graag eens in het echt zien? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Doetinchem. Bas neemt graag de tijd voor u en adviseert u professioneel over alle modellen uit ons assortiment. Loop gerust binnen in ons ‘KluisLab’ of maak van tevoren een afspraak voor uw bezoek.

   

   

  MISSCHIEN STAAT UW ANTWOORD AL IN ONDERSTAANDE ARTIKELEN.


  Bestellen

  Na het vinden van de juiste kluis kunt u via de webshop uw bestelling plaatsen en betalen. Heeft u een speciale aanvraag? Dan kunt u deze ook via [email protected] of 085 303 8252 bestellen.

   

  Betalen

  Op de afreken pagina van Kluislab kunt u uw bestelling direct via Ideal betalen. Wilt u liever bij installatie betalen? Laat het ons weten.

   

  Verzending & Levering

  Na het bestellen van uw gekozen kluis nemen wij binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak voor het installeren van de bestelde kluis. Als uw bestelling op voorraad is zullen wij deze binnen 5 werkdagen komen installeren en verankeren.

   

  Garantie & Schade

  Op al onze kluizen krijgt u 3 jaar garantie. U kunt dit verlengen middels een onderhoudscontract; wij komen dan ieder jaar of iedere 2 jaar langs voor een onderhoudsbeurt aan uw kluis. Hierbij wordt de technische staat gecheckt, onderhoud gepleegd en de batterij wordt vervangen.

   

  Retourneren & Ruilen

  Wanneer wij de kluis bij u komen installeren en verankeren vragen wij u de kluis te checken alvorens we overgaan tot installatie. Tot we overgaan tot installatie kunt u de bestelling annuleren of aanpassen.

   

  Neem contact op

  * Verplichte velden
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking