Over onsKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Over ons

  KLUISLAB | RUIM 50 JAAR ERVARING IN KLUIZEN!

   

  Wie zijn wij?

   

  “Hallo, ik ben Bas van KluisLab!”

  Bas vertegenwoordigd het 4-koppige team achter Kluislab.nl. Samen beschikken wij over ruim 50 jaar ervaring in de kluizenbranche. Wij helpen u graag in de zoektocht naar een geschikte kluis. Wij werken nauw samen met diverse verzekeraars en adviseren u graag bij het kiezen van de juiste EN 1143-1 certificering, de juiste plaats en de juiste verankering.

  Onze installatie monteurs zijn geschoold en werken discreet. Er staat geen reclame op onze bedrijfsauto’s en kleding en de kluizen worden discreet vervoerd. Niemand hoeft tenslotte te weten wat wij bij u komen doen.

  We hebben een ruime voorraad aan kluizen in onze showroom in Doetinchem. U bent hier van harte welkom om u te laten adviseren.

  U kunt ons 24/7 bereiken voor advies, vragen of service via [email protected] of 085 303 8252

   

  Waarom KluisLab?

  KluisLab is leverancier van alle soorten kluizen en is officieel dealer van toonaangevende merk-kluizen en brandkasten, zoals: Nauta, Sistec, Salvus, De Raat, Wertheim en Chubbsafes. Door onze jarenlange ervaring en expertise hebben wij een exclusieve productlijn ontwikkeld, genaamd Qualis. Deze naam is afgeleid van het Latijnse ‘Qualitas Altus’, dat staat voor “hoogwaardige kwaliteit”. Bas is trots op deze hoogwaardige collectie en doet er hiermee alles aan om de voordeligste te te zijn én te blijven. Alle prijzen zijn daarom scherp en onze tarieven voor installatie en professionele verankering zijn laag. Onze  monteurs kunnen uw kluis op elke gewenste locatie en tevens op zeer nauwkeurige wijze monteren. Tot slot biedt Kluislab u altijd een onvoorwaardelijke service.

  Waarom onze kluizen de voordeligste zijn? KluisLab werkt met een team van monteurs die in het bezit zijn van een VOG-verklaring. We beschikken over de nieuwste traprobots en kranen, waardoor wij een snelle plaatsing van uw kluis kunnen garanderen, op elke gewenste locatie. Omdat alle werkzaamheden in eigen beheer worden uitgevoerd, kunnen we via korte lijnen snel schakelen, waardoor u profiteert van zeer deskundige plaatsing en een optimale service. Zelfs na het plaatsen van uw kluis houden we graag contact. Dat wordt inmiddels al 50 jaar dan zeer prettig ervaren!

  Heeft u vragen? Neem contact op met onze klantenservice of maak een afspraak in onze showroom en laat u adviseren!

   
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking