Over onsKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen je graag met zoeken.

  Help mij kiezen

  Kluis met sleutelslot

  Kluizen met sleutelslot | KluisLab Op zoek naar een kluis die u met een fysieke sleutel kunt openen? Daarvoor kunt u terecht bij KluisLab. Hier vindt u namelijk inbraakwerende kluizen met een sleutelslot van verschillende merken zoals Chubbsafes, De Raat, en Salvus. Deze brandkasten met dit type slot zijn met name geschikt wanneer u wein Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Kluizen met sleutelslot | KluisLab

  Op zoek naar een kluis die u met een fysieke sleutel kunt openen? Daarvoor kunt u terecht bij KluisLab. Hier vindt u namelijk inbraakwerende kluizen met een sleutelslot van verschillende merken zoals Chubbsafes, De Raat, en Salvus. Deze brandkasten met dit type slot zijn met name geschikt wanneer u weinig ervaring heeft met geavanceerde vergrendelingssystemen. U steekt namelijk de sleutel gemakkelijk in het slot en daarmee opent u de kluis. Wanneer u behoefte heeft om de kluizen van dichtbij te bekijken, raden wij u aan om een bezoek te brengen aan de showroom.

  De voordelen van sleutelsloten bij een kluis

  Naast dat u de kluis enkel hoeft open te maken met een fysieke sleutels zijn er ook andere voordelen waarom u het beste kunt gaan voor kluizen met sleutelslotvergrendeling:

  • Betrouwbaarheid: Kluizen met sleutelsloten hebben over het algemeen minder kans op technische storingen in vergelijking met brandkasten die een elektronisch slot hebben. Batterijen van elektronische sloten kunnen leeg raken of de stroom kan uitvallen, waardoor u geen toegang meer zou hebben tot de kluis wanneer er een elektronische vergrendeling op zit.
  • Minder kwetsbaar voor hacking: Elektronische sloten kunnen theoretisch vatbaar zijn voor hacken, zij het zelden. Sleutelsloten zijn minder kwetsbaar voor deze vorm van inbraak, omdat er geen digitaal systeem is dat kan worden gemanipuleerd.
  • Lagere kosten: Over het algemeen zijn kluizen met sleutelsloten vaak goedkoper dan kluizen met geavanceerdere vergrendelingssystemen. Dit is vooral gunstig wanneer u slechts een beperkt budget heeft om een kluis te kopen.

  Aanbod kluizen met sleutelslot vergrendeling

  Wanneer u van plan bent om een kluis aan te schaffen met sleutelslot vergrendeling is KluisLab de juiste plek hiervoor, aangezien u hier verschillende type kluizen treft met dubbelbaard sleutelsloten.

  Waarom een kluis met sleutelslot kopen bij KluisLab?

  Een kluis met sleutelslot kopen? Bij KluisLab vindt u allerlei verschillende brandkasten met dit type slot. Naast dat u kluizen van hoge kwaliteit tegenkomt, kunt u bij uw bestelling ervoor kiezen om het product door ons te laten installeren en te verankeren wat op professionele wijze gedaan zal worden. Voor meer vragen over uw bestelling raden wij u aan contact op te nemen met de klantenservice.
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking