Over onsKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen je graag met zoeken.

  Help mij kiezen

  Muurkluis

  Muurkluis | KluisLab Bent u op zoek naar een kluis voor in uw muur? Dan bent u bij KluisLab aan het juiste adres. Hier vindt u namelijk muurkluizen van goede kwaliteit, waarmee u uw bezittingen goed kunt beschermen tegen dieven. De kwaliteit van dit type kluizen wordt gewaarborgd door de certificeringen die deze producten hebben. Deze kunt u terug Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Muurkluis | KluisLab

  Bent u op zoek naar een kluis voor in uw muur? Dan bent u bij KluisLab aan het juiste adres. Hier vindt u namelijk muurkluizen van goede kwaliteit, waarmee u uw bezittingen goed kunt beschermen tegen dieven. De kwaliteit van dit type kluizen wordt gewaarborgd door de certificeringen die deze producten hebben. Deze kunt u terugvinden aan de binnenkant van de kluis.

  De voordelen van een muurkluis

  Naast dat u veilig uw eigendommen in muurkluizen kunt verbergen, zijn er ook andere voordelen waarom dit type kluis een goede investering is:

  • Doordat de kluis in de muur is gebouwd, is het voor inbrekers lastiger om deze muurkluis open te breken.
  • Met een muurkluis heeft u een discrete manier waarop u uw spullen veilig kunt bewaren, omdat de muurkluis gemakkelijk achter schilderijen of meubels verstopt kan worden.
  • In tegenstelling tot vrijstaande kluizen, bent u met vloerkluizen geen extra ruimte op uw vloer kwijt.

  Kluizen assortiment speciaal voor aan de muur

  Wanneer u van plan bent om een kluis aan te schaffen voor aan de muur, heeft u aan KluisLab de juiste partij. Naast dat u voor inbraakwerende kluizen kunt kiezen voor aan de muur, heeft u ook de optie om te gaan voor specifiek sleutelkluizen of vloerkluizen. In ieder geval zet u inbrekers buitenspel wanneer u kiest voor deze brandkasten.

  Muurkluizen bij KluisLab

  Muurkluis bestellen? KluisLab heeft voor u kluizen in het assortiment die tegen de muur geplaatst kunnen worden. Dit zijn brandkasten van de beste merken zoals De Raat, SISTEC, Qualis, Salvus. Bij uw bestelling kunt u er ook voor kiezen om de kluis door ons te laten verankeren en te plaatsen. Deze dienst wordt op professionele wijze uitgevoerd. Mocht u nog vragen hebben over kluizen, neem dan contact op met de klantenservice. Hier zal u verder worden geholpen. 

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking