Over onsKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Vrijdag 19 Maart 2024

  Kluizen met Mechanisch Cijferslot

  Veiligheid in Stijl: Kluizen met Mechanisch Cijferslot

  In een wereld waarin veiligheid een prioriteit is, zijn kluizen met mechanische cijfersloten een tijdloze keuze. Kluizen met dit type slot zijn er in allerlei soorten en maten. Zo zijn er inbraakwerende kluizen, maar ook brandwerende kluizen of documentkluizen. Met hun robuuste ontwerp en betrouwbare mechanismen bieden ze een veilige opslagoplossing voor waardevolle bezittingen, documenten en kostbaarheden. Laten we eens dieper ingaan op waarom deze klassieke kluizen een uitstekende keuze zijn voor zowel thuis als op kantoor.

  De voordelen van mechanische cijfersloten op een kluis

  Wanneer u een kluis koopt met een mechanisch cijferslot, haalt u een kluis van hoge kwaliteit in huis en biedt u uzelf de garantie dat uw kostbare eigendommen niet door dieven worden meegenomen. Verder biedt dit type kluis nog een aantal andere voordelen ten opzichte van andere brandkasten.

  • Betrouwbaarheid: Mechanische cijfersloten zijn robuust en betrouwbaar. Ze vereisen geen elektriciteit of batterijen om te functioneren, waardoor ze minder gevoelig zijn voor storingen of stroomuitval.
  • Langdurige werking: Omdat ze geen elektronische componenten bevatten die kunnen slijten, hebben kluizen met een mechanisch cijferslot over het algemeen een langere levensduur dan wanneer kluizen een elektronisch slot hebben.
  • Weerstand tegen hacking: Doordat mechanische cijfersloten geen elektronische signalen uitzenden die kunnen worden onderschept of gemanipuleerd, zijn deze sloten moeilijker te hacken dan elektronische sloten.
  • Eenvoudig in gebruik: Bij mechanische cijfersloten heeft u geen extra sleutels die u eventueel kwijt kunt raken. U hoeft enkel te onthouden welke kant u de schijf of draaiknop moet draaien om de kluis te openen.

  Hoe werkt een kluis met een mechanisch cijferslot precies?

  Wanneer u een kluis koopt, is het noodzakelijk dat er een code wordt ingesteld. Over het algemeen kunt u het beste de volgende stappen volgen. De precieze instructies staan vermeld in de handleiding die bij aankoop van de kluis wordt geleverd.

  1. Reset de kluis: Als de kluis al een code heeft of als u de fabrieksinstellingen wilt herstellen, zal eerst de kluis moeten worden gereset. Dit wordt meestal gedaan door een specifieke procedure te volgen, zoals het draaien van de knoppen naar een bepaalde stand of het indrukken van een resetknop. Deze specifieke instructies kunt u terugvinden in de handleiding.
  2. Kies een nieuwe combinatie: Bedenk een nieuwe combinatie van cijfers die u wilt gebruiken om de kluis te vergrendelen en te ontgrendelen. Zorg ervoor dat de combinatie gemakkelijk te onthouden is voor u, maar moeilijk te raden voor anderen.
  3. Begin de instellingsprocedure: Meestal moet een bepaalde knop of hendel worden ingedrukt om de kluis in de instelmodus te zetten. Dit kan variëren afhankelijk van het specifieke model van de kluis.
  4. Draai de knoppen naar de gewenste posities: Draai nu elke knop of schijf naar het gewenste cijfer van de combinatie. Begin bijvoorbeeld met de eerste knop en draai deze naar het eerste cijfer van de combinatie, vervolgens de tweede knop naar het tweede cijfer, enzovoort.
  5. Bevestig de combinatie: Zodra u alle knoppen of schijven naar de juiste posities heeft gedraaid voor de nieuwe combinatie, bevestigt u deze instelling volgens de instructies van de kluis. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u een bepaalde knop indrukt hiervoor of dat een speciale handeling moet uitvoeren om de nieuwe combinatie te bevestigen.
  6. Test de nieuwe combinatie: Probeer de kluis te vergrendelen en te ontgrendelen met de nieuwe combinatie om te controleren of alles correct is ingesteld.

  Waarom een kluis met mechanisch slot bestellen bij KluisLab?

  Een kluis met mechanisch cijferslot kopen? Bij KluisLab vindt u een uitgebreid aanbod aan kluizen met mechanische cijfersloten zoals De Raat, Chubbsafes en Qualis. Een ander voordeel is dat u ervoor kunt kiezen om uw kluis professioneel te laten installeren en te verankeren door kluis experts. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice. Hierbij wordt u te woord gestaan en verder geholpen.

  News & updates

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking